sunnuntai 13. lokakuuta 2013

VESIVAHINKO, PUTKIRIKKO

Minun piti ladata tänne tänään uusia kuvia kaikista huoneista ja varsinkin vihdoin valmiista yläkerran kylpyhuoneesta. Enää ei tee mieli. Meillä tuli vesivahinko ja kaikki joudutaan repimään auki.

Eilen illalla, kun kylvystä pääsettiin vedet pois normaalisti, alkoi olohuoneen katto vuotamaan!
 
Tässä juuri vuodon alettua

Kattopaneelien saumoista paikoin juoksi vesi, paikoin tiputteli

Yöllä istuin täällä pyyhkeiden, ämpäreiden ja kippojen kanssa itkien ja kuivatellen lattiaa

Ensiapua, jolla sentään pelastin alakerran lattiat

Tältä olohuoneen kattopaneelit näyttivät aamulla

kuprua

Minun kaunis kattoni :(
Ammeessa oli 200 litraa vettä ja olohuoneen lattialle tuli n. 10 litraa. Sitä kuinka paljon vettä on välikatossa ei kukaan tiedä vielä, mutta varmasti paljon. Jokin on putkissa hajonnut/irronnut.

Jätin yöllä heti viestiä Muurametalojen projektipäälliköllemme, koska heidän aliurakoitsija nämä putket on laittanut. Hän soittikin tänään takaisin ja hetken päästä soitti myös kyseinen putkimies. Huomenna aamulla tulee kuvamaan viemärit ja siinä pitäisi selvitä kuinka massiivisesta ongelmasta on kyse.

Alakerran katto nyt jokatapauksessa joudutaan koko olohuone-eteinen alueelta purkamaan, poistamaan villat ym ym. Toivottavasti saadaan myös tätä kautta putket korjattua. Vaihtoehto onkin sitten vielä niin paljon pahempi etten halua edes ajatella. Eli myös yläkerran vessan, makuuhuoneen, vaatehuoneen lattioiden auki vetäminen kaikkine valuineen ja lattialämmityksineen. En pysty edes ajattelemaan nyt evakkoon lähtöä mahdollisesti kuukausiksi.

Käperryn takaisin lattialle sikiöasentoon itkemään.

6 kommenttia:

  1. Harmitus - Tsemiä! Meillä kävi samantyylinen 4v sitten ja syynä välikatossa oleva viemäriliitos ei ollut perillä (jäänyt/liikkunut huulille). Korjaus kesti reilun vkon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oliko teilläkin Muurametalot?
      Tänään putkikuvauksessa ei löytynyt vuotoa vielä. Eli ei hyvä merkki :(

      Poista
    2. Hei, ei ole Muurametalo, mut mahdollista kaikissa taloissa mikäli putkiliitokset eivät varmasti perillä. Meillä alakautta korjattiin ja hyvä lopulta tuli ;) Toki harmitti ja paljon!

      Poista
    3. On tämä yhtä tuskaa, varsinkin kun vielä ei tiedä tuhon laajuudesta. Toivotaan, että meillä hoituu yhtä hienosti kuin teillä.

      Poista

Kommentointi suvaittavaa :)