maanantai 14. lokakuuta 2013

Putkien kuvausta

Tänään tuli aamulla, myöhässä, Muurametalojen aliurakoitsija kuvaamaan yläkerran viemärit. Tämä sama putkimies on siis tehnyt ne yläkerran välipohjan putkityöt. Kamera hänellä oli ollut autossa pakkasessa, joten ensin odoteltiin sen akun henkiin virkoamista. Tällä kameralla ei päässyt kuin suoria putkia tarkistamaan, oli siis liian iso menemään mutkia.

Vuotokohtaa ei löytynyt :(. Eli todennäköisesti vuoto ei siis ole yläkerran kylpyhuoneen alla olevissa putkissa. Jostain vuotaa, mutta mistä, se jäi edelleen täysin mysteeriksi. Todennäköisesti tämä tarkoittaa entistä isompaa purkuoperaatiota ja lisää ongelmia.

Keskiviikkona aamulla alkaa alakerran katon auki repiminen. Muurametaloilla ei ollut suoraan tähän hätään ketään tekemään tätä työtä, joten soitin Pintapisteen Jonille ja he pääsevät tulemaan. Tämä on ainoa positiivinen asia tänään. Töitä tulee sentään tekemään porukka johon luotan täysin ja tiedän, että kaikki tehdään viimeisen päälle. Luottamus Muurametaloihin on saanut helvetinmoisen kolauksen arvatenkin.

Toistaiseksi kyllä heidän puolesta kaikki on hoidettu mukisematta ja asiallisesti, toivottavasti tämä linja jatkuu loppuun asti. Yhteyshenkilö vaihtui projektipäälliköstämme yhteen työpäällikköön. Keskiviikkoaamulla nähdään kaikki täällä ja valmis kotimme muuttuu taas raksaksi.

Ilmoittelen, kun taas tiedän jotain enemmän. Tänään ei tultu hullua hurskaammaksi.

6 kommenttia:

  1. Toivottavasti saatte välikaton kuntoon. Meillä myös Muurametalo, mutta yläkerta vielä tekemättä. Täytyykin olla tarkkana kun yläkerran putkia aletaan tekemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä epävarmuus ja tietämättömyys tuhon laajuudesta on järkyttävää!! Huomenna alkaa purku, saa nähdä mitä sieltä sitten löytyy... Pelottaa!

      Poista
    2. Hei eipäs nyt panikoida enempää. Siellä on mitä on, se selvitetään ja korjataan. Kuitenkin vastapuoli korjaa/maksaa ja lopulta se on vaan talo, niitä saa jopa uusia. Asioilla on tapana hoitua. Sitä odotellessa kannattaa ottaa kuppi kuumaa ja vaikka pulla, ja näytä sentteriä putkille jos se helpottaa :)

      Poista
    3. :D ollaanpas siellä nyt rentona :D
      En ole ihminen, joka sietää epävarmuutta mistään. Kaikki täytyy saada tietää hetinyt tai ainakin kaikki vaihtoehdot. Kun selvyys asioihin tulee, niin voin taas porskuttaa eteenpäin rauhallisemmin.
      Tiedät minkälainen pohja on alakerrassa, joten jo pelkkä olohuoneen ja eteisen kattojen auki repiminen ja villojen poisto aiheuttaa aikamoisen suojaamisoperaation. Lattiat ym tietty suojataan ja vessaan ja keittiöön kuljetaan näiden läpi. Talo, jossa myös ryntäilee kaksi lasta ja kaksi tanskandoggia, niin tässä tulee olemaan haastetta ja hermojen kiristymistä.

      Poista
    4. Mäkin haluan tietää kaiken heti, ja että se korjataan heti ja pitää tietää kuka ja millon korjaa maksaa hoitaa vastaa puhelimeen ja keittää kahvit. ;) Meillä on tätä omaa paskaa ollu tässä ihan riittämiin, joten siitä asenne. Se on vaan talo.. :)

      Poista
  2. Voimia ja kärsivällisyyttä korjauspuuhiin! Toivottavasti vahinko ei ole laajalla alueella ja lyhykäisellä aikataululla pääsisitte!

    VastaaPoista

Kommentointi suvaittavaa :)