tiistai 22. lokakuuta 2013

Korjaukset loppusuoralla

Ensin isot kiitokset kaikille tuesta!!! Pelkästään blogissa oli viikon aikana yli tuhat kävijää ja osa teistä tuntemattomistakin jaksoi kohottaa mielialaani kun oli synkkää. Onneksi tuhojen pienuus yllätti kaikki ja säästyttiin Isolta rempalta.

Katot on taas kiinni ja muutkin jutut korjattu. Puolitoista viikkoa tässä meni. Olohuoneen olen ehtinyt siivota tänään ja osa huonekaluista on kannettu takaisin. Muut tilat odottavat vielä vuoroaan.




 
Edit: Jälkikäteen kiitos Muurametaloille nopeasta reagoinnista ja korjauksista. Ikävä tapahtuma oli onneksi vahingoiltaan mahdollisimman pieni ja ne korjattiin nopeasti ja mahdollisimman vähän vaivaa meille asukkaille aiheuttaen.
Kylvyssäkin olemme pari kertaa uskaltaneet käydä, mutta toistaiseksi rentoutuminen on vielä ollut siitä kaukana ;). Iso stressi vettä poispäästettäessä, mutta eiköhän ajan kanssa taas opi nauttimaan.
 


3 kommenttia:

  1. Onneksi olette näinkin nopeasti saaneet tuhot korjattua ja kodin takaisin todella ihanan näköiseksi! On varmaan ollut kyllä aikamoinen ahdistus siinä vaiheessa kun vettä on alkanut tulla väärästä paikasta.
    Ilmoittaudun siis lukijaksi, meillä on oma talonrakennusprojekti meneillään, joten kummasti olen eksynyt kaikkiin raksablogeihin ja jäänyt koukkuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anni! Olen ihan yllättynyt näistä vieraista blogissani :)
      Alunperin tämän aloitin, jotta ystävät ja sukulaiset näkevät missä raksalla mennään ja saan jonnekin dumpattua valokuvia etten hukuta FB-kavereita niihin :D.
      Rakennusvaiheessa vietin itse illat selaillen muiden blogeja, joten kiva jos saat tästä irti jotain. Onnea teille projektiinne ja pitkää pinnaa! Eikä toivottavasti tällaisia ikäviä yllätyksiä tule kohdallenne.

      Poista
  2. On oikeasti todella hyödyllistä (ja sen lisäksi tietenkin hauskaa ja mukavaa ja mieheni mielestä ehkä liiankin inspiroivaa!) lukea muiden ihmisten rakennus- ja sisustuspohdintoja. Oikeassa elämässä ei kuitenkaan pääse kovinkaan monen raksaajan kanssa juttelemaan, niin tätä kautta kuulee ja saa monenlaista uutta vinkkiä ja uusia näkökulmia.
    Kiitos toivotuksista! Meinasin vastata, että meillä ainakaan teidän yllätys ei ole mahdollinen, koska talomme tulee yhteen tasoon, mutta sitten tulin ajatelleeksi, että meillä ehkä sitten koko vuoto jäisi huomaamatta ja saattaisi olla vieläkin pahempi juttu. Kääks! :/

    VastaaPoista

Kommentointi suvaittavaa :)