sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Viisi päivää muuttotarkastukseen

Hui, jännä viikko edessä! Perjantaiksi meillä on sovittu muuttotarkastus! Jollei mene läpi, niin voidaan joutua odottamaan kolme viikkoa, jotta herra rakennustarkasta suvaitsee palata lomalta. Tämänkin ajan sain meille varattua vain, koska meille keväällä luvattiin, että vielä tällä viikolla toimitetaan käyttöönottoja. Vastaavan mestarin aikaa varatessa tulikin vastaukseksi, että vasta elokuussa seuraavaksi. Mutta jälleen minä itse hoidin homman ja saimme perjantaiksi tuon ajan :).

Kaiken pitäisi olla valmiina ja kunnossa siihen mennessä. Lvi ja iv-työt on tehty ja ilmastoinnista on se joku tarpeellinen pöytäkirja jo taskussa. Huomenna kytketään viimeiset sähköt ja asennetaan viimeiset Puustellin sokkelit, helat ym. Paitsi eteisen kaapistoa emme saa tähän hätään kai, koska kuormasta puuttui sen takalevyt ja niistä kuulemma kokoaminen aloitetaan. Pintapiste tekee vielä muutamia pikkujuttuja ja listoituksia, jotka ovat odottaneet muiden hommien valmistumista.

Tässä keittiökuvia tältä päivältä

Liesituuletin ja kattospotteja

Pakastin ja jääkaappi, puuttuu vielä ylä- ja alalistoja, helat ym.

Pakastimen kätisyys pitää myös vaihtaa
Meidän makuhuoneesta ei puutu enää muuta kuin termostaatti ja kynnys. Samoin vaatehuone saatiin valmiiksi. Loppusiivousta vailla :)

Makuuhuoneen ikkunat pesty ja huomasin, että yksi lasi on rikki, siinä on toisella puolella selvä viilto ja puuttuu pala. Ja tämä siis ulomman lasin sisäpinnalla, joten on tullut tehtaalta asti noin. Täytyy laittaa vaihtoon vielä.

Makkarin valaisin

Makuuhuoneesta päin vaatehuoneen haitariovi

Tervetuloa vaatehuoneeseeni!

Vaatehuoneella leveyttä 1,50 ja pituutta 3,50 m

Vaatetangot

Takakulmasta

Ikean valaisin

Vetolaatikot
Vaatehuoneen sisusta siis Ikean Pax-sarjaa
Kuulin tänään purnausta :) siitä, että päivityksiä ja kuvia tulee liian harvoin. Jostain kumman syystä ei ehdi :D. Ja toinen iso syy on, että paljon on valmista pintaa, mutta ne on suojattu pahveilla. Kuka nyt haluaisi nähdä kuvia uusista portaista, joista näkyy vain pahvipeittoiset askelmat ja kaiteet.

Tästäpä muistuikin mieleeni, että portaat tosiaan toimitettiin ja asennettiin tällä viikolla. Nehän kuuluivat Muurametalojen talotoimitukseen ja ovat Westwoodin portaat. Muuten ihan hyvin meni, mitä nyt porraskuilu on liian lyhyt portaille! Kiitos taas Pintapisteen Jonin, homma saatiin pelastettua! Jonille tästä aiheutui paljon lisätöitä, mutta niitä tunteja me emme aio maksaa vaan ihan yksi toinen taho.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi suvaittavaa :)