tiistai 16. heinäkuuta 2013

Muutettu!

Ensimmäinen yö takana uudessa ihanassa kodissamme! Muut nukkuvat vielä, minä ja koirat häröilemme jätesäkkien ja laatikoiden seassa :).

Suurin osa tavaroista tuotu ja suurin osa niistä odottaa purkua uuteen paikkaansa. Säkkejä ja laatikoita siis piisaa. Lapset ovat saaneet "vanhat" lelunsa takaisin ja on kuin joulu olisi tullut :D.

Koirat ovat ihmeissään eivätkä oikein löydä paikkaansa (sohvat puuttuu :D )

Iskun kamoja tosin ei ole näkynyt! Nehän luvattiin perjantai-iltapäivällä toimittaa. Lauantaina, kun soitin Iskuun, niin sanottiin, että kaikki heidän päässä kunnossa ja Itella hamstraa niitä jossain. Lupasivat hoitaa toimituksen maanantaiksi. Siirrettiin siis muutto maanantaille ja eilen aamulla sitten pakattiin loput kamat, lapset ja koirat autoon ja tultiin tontille, anteeksi siis kotiin, odottamaan kuormaa. Yhden aikoihin sain sitten kaivettua Iskulta tiedon, että vissiin huonekalut ovat vielä heillä... Toimituspäivä keskiviikolle! Ja sieltä on siis tulossa meidän sänky, keittiönpöytä ja tuolit, sohva, sohvapöydät, senkki, tv-taso, kaksi koulupöytää, kaksi työtuolia ja varmaan jotain muutakin, mitä en nyt muista tähän hätään. Onneksi isot pojat ovat leirillä, joten me aikuiset valtasimme heidän huoneen.

Leikkimökki saapui sunnuntaina! Se oli vielä vanhan kodin pihalla ja odottanut siirtoa kahdeksan kuukautta. Vihdoin se saatiin tänne. Vaati mies- ja konevoimaa, mutta nyt on paikoillaan. Siitä kuvia enemmän myöhemmin, kunhan saadaan sinne kalusteet ja pinta oikein väriseksi.

Minun isän rakentama mökki. Kiitos kaikille pappoille ja mummulle siirtoavusta!
Mutta eilen oli siis ensimmäinen päivä uudessa kodissa. Päivä meni tavaroita etsiessä ja purkaessa sekä pitkällä kauppareissulla, kun hammasharjoista lähtien piti ostaa uutta tavaraa. Illalla kävimme saunassa ja ihanan kosteat löylyt tuli!

Vihdoin kotona!

Fresitaa ja Juissia
Kiitos Heidi!

1 kommentti:

  1. Voi Onni ja autuus!!!!
    Ihan hirrrrmuisesti Onnea uuteen kotiin!!!!!
    Voi harmistus se Iskun kuorma, toivottavasti nyt tulee keskiviikkona!!

    Toivottavasti fresita maistui makealle ;)

    VastaaPoista

Kommentointi suvaittavaa :)