lauantai 25. toukokuuta 2013

Nauhoituksia, pihahommia, takan käyttöönotto

Tällä viikolla alkoivat pintojen teot. Meillä suurimman osan pintatöistä tekee Pintapiste Oy. Nauhoitukset ovat jo valmiina ja ensi viikolla tulee ruiskutasoitus seinille.
Yksi ilta, kun kävimme tontilla, niin poika 4 v. meni yläkertaan huoneeseensa ja sieltä kuului kovaa "Äiti, äiti, tule äkkiä katsomaan mitä täällä on tehty!" Menin ihmeissäni ylös ja poika seisoi keskellä huonettaan "Katso, mun seiniin on tehty hienot raidat! VAU!" Eli yksi huone olisi siis kaiketi valmis ;)

samaista huonetta

Hienot raidat!
Tänään tontilla ollessamme otettiin takka käyttöön. Ohjeiden mukaan polteltiin pieniä puutikkuja ja näin jatketaan vielä useampi päivä. On se vaan nätti.



Muuten kasasimme autokatoksen tavaroiden säilytystä varten. Samainen autokatos on ollut mökillä talven käytössä ja ihan kivasti sen saimme uudelleen koottua. Mutta sitten meidät yllätti kunnon tuuleenpuuska, joka heitti katoksen katolleen ja ylösnostaessa vääntyi kolme jalkaa käyttökelvottomiksi. Se oli siinä sitten sen katoksen elämä, ehkäpä.

Ja sitten haimme sen kauan odotetun trampoliinin! Senkin kasauksesta selvisimme ja lapset saivat hyppiä sydämensä kyllyydestä.



Myös pienen lemmikin saimme hetkeksi terassillemme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi suvaittavaa :)