torstai 16. toukokuuta 2013

Muurametalojen toimitussisältö

Muurametalojen osuus lähenee loppuaan. Matkassa on ollut ylä ja alamäkiä, pientä ja isompaa vääntöä sekä hyvin menneitä neuvotteluja, varmaan kuten kaikissa rakennusprojekteissa. Loppuarvosana tulee myöhemmin! :)

Ikävää on, että tässä kalkkiviivoilla tuli taas negatiivista vastaan. Huomasimme eilen, että yläkerran ikkunoiden alta lähtevät hätäpoistumistikkaat puuttuvat. Kysyin asiasta projektipääliköltä ja vastaus oli tylysti, että lukekaa taas toimistussisältöä, eivät kuulu sisustusta vailla valmiiseen taloon.
Nämä tikkaat ovat piirrettyinä heidän tekemiin rakennuslupakuviin ja ilman niitä talo ei todellakaan läpäise rakennustarkastajan seulaa.
Projektipäällikkö on vielä meille sanonut, että sisustusta vaille valmis talo on ulkopuolelta täysin valmis, vain maalaus puuttuu.

Eli nämä meidän täytyy itse hankkia ja asentaa :(.

Ei hätäpoistumistietikkaita
Kaikki te, jotka harkitsette paketin ostamista Muurametaloilta: Tulostakaa se helkutin toimitussisältö ja käykää rivi riviltä läpi mitä kuuluu ja mitä ei juuri siihen teidän tilamaanne pakettiin. Heiltä ei saa erikseen toimitussisältöä valmiiseen taloon tai sisustusta vaille valmiiseen tai yläkertavarauksella olevaan tai mitä niitä onkaan. Sieltä yhteisestä toimitussisällöstä on hankala hahmottaa näitä kaikkia. Muuten tulee tällaisia ikäviä yllätyksiä asioista, joita pidätte varmana pakettiin kuuluvana ettekä ole erikseen tarkistanut...

3 kommenttia:

  1. Me ei saatu toimitussisältöä kirjallisesti edes pyydettäessä. Se käskettiin lukemaan netistä, ja netissä oleva toimitussisältö muuttuu miten sattuu. Nyt kun ongelmia on, heiltä löytyikin hyvin nopeasti meille toimitussisältö kirjallisesti -sellainen, jota emme ole koskaan nähneet. Toiminta on hyvin vekkulia..

    VastaaPoista
  2. Tosi nopsaa se tölli nousee, varsinkin tämmösen "eimitääntietoa talonrakentamistesta"-ihmisen silmille ;)
    Upealta näyttää ja toivottavasti vaikeudet kääntyvät voitoiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi :). Nopeastihan se ja Muurametalojen osuus tulee olemaan valmis etuajassa!
      Kohta alkaa meidän osuus ja sitten alkaa varmaan aikataulut kusahtamaan ja budjetti paukkumaan yli entistä enemmän. Hirvittää :D

      Poista

Kommentointi suvaittavaa :)