torstai 20. kesäkuuta 2013

Viikon edistykset ja ulkomaalaus

Talolla tapahtuu niin paljon koko ajan, että mikäs on tämän viikon saldo.. Ainakin kattolevyt taitaa olla jo joka huoneessa, eteisen lattia on laatoitettu/saumattu, yläkerrassa aloitettu laminaatin laitto, kaadot tehty loppuihin kylpyhuoneisiin/vessoihin/kodinhoitohuoneisiin, lauteet saunassa paikoillaan ja varmaan paljon muuta. All this made by Pintapiste Oy

Isäntä itse aloitti lomansa nyt ja koska kaikki muu on ulkoistettu, jäljelle jäi ulkomaalaus :D. Oltiin jo mietitty tämän jättämistä ensi kesään, mutta nyt se on jo kovassa vauhdissa. Värinä on Tikkurilan 568X.


 
 
Jokainen voi arvata miten me vietämme muutaman juhannuspäivän. Huomenna kuitenkin aiomme nauttia yhden päivän kesästä, juhannuksesta, toisistamme, ruuasta, juomasta ja herkuista.
 
Tämän ihanan Juhannuskakkumme myötä toivotan kaikille hyvää keskikesän juhlaa!!!
http://heididreamcake.blogspot.fi/
 


6 kommenttia:

  1. Tulin kurkkimaan talo kuvia ja mikäs suklaapommi se siellä :) :)
    Toivottavasti maistuu!!!
    Talon väri näyttää oikeen hyvältä!
    Leipurikaveri toivottaa jusseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää juhannusta myös teille Heidi! Kakku on nyt otettu lämpimään pehmenemään :D

      Poista
  2. Heippa, etsin talomaalia ihana harmaata, ei sinistä, ei beigeä, eikä vihreän harmaata, onko tuo Tikkurilan 568 x mielestäsi ihan reilusti harmaa, vai taittaako auringossa siniseen ja näyttääkö varjossa ruskealle? Tuo sinisyys voi tietystikin johtua koneeni asetuksista, kuulin että tämä 568 x olisi harmaa harmaa, kiitos jos ehdit vastaamaan, upea talo teillä ja maali näyttää hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      minusta on aivan harmaa! Samoin me etsimme harmaan harmaata ja tämä sama väri on parilla tutulla :). Ensimmäisen maalikerroksen jälkeen näytti minustakin vähän sinertävältä (mitä en halunnut), mutta toisen kerran jälkeen pelkästään harmaalta :). Voin siis suositella!

      Poista
  3. Voi kiitos tästä tiedosta, meillä nimittäin tuli jo kallis kokeilu, ostimme harmaata maalia, joka näyttikin meillä ihan beigelle ja koko höskä on nyt sillä maalattu ja kaksi täyttä pönttöä on vielä maalia jäljellä, en uskalla montaa kertaa maalauttaa uudelleen, hih, saan muuten kuulla kunniani!

    VastaaPoista
  4. Katso tuo ulkomaalaus nosturilla -postaus, eli seuraava, niin siitä näet värin paremmin!

    VastaaPoista

Kommentointi suvaittavaa :)