perjantai 15. maaliskuuta 2013

Muurametalot, pohjakuvat

Meille on tulossa siis valmistatalo Muurametaloilta. Pohjana on käytetty Ajassa-malliston Lohikoskea, mutta muutoksia on tehty jonkin verran alakertaan ja yläkerta on suunniteltu kokonaan itse. Talo tulee sisustusta vaille valmiina. Yläkerta on korotettu, eli täyskorkeat huoneet ja kattokulmaa on muutettu.
 
Alakertaan tulee Puustellilta täysin muokattu keittiö, joka on Puustellin edustajan kanssa suunniteltu. Takka tulee olemaan Uuniseppien Tonava korotettuna. Saunaa ja suihkutilaa on suurennettu ja saunaan tulee vastakkainistuttavat lauteet sekä hetivalmis kiuas. Alas tulee työhuone sekä isojen poikien huone.



Yläkerran aulaan tulee tv/peli alue. Toiseen päätyyn tulee lasten huoneet ja toiseen meidän makkari vaatehuoneella. Yläkerran vessaan tulee amme.
 
 
Talopaketin toimitus on viikolla 15 enkä malttaisi enää odottaa näitä paria viikkoa!!!


2 kommenttia:

  1. Saitteko tingittyä kaupan yhteydessä hyvin? Oliko käytännössä käteisalennuksia vai jotain kylkiäisiä (paremman tason kalusteita tms)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne Muurametalojen hinnat ovat aika vakiot. Jotain pientä voi saada pois, mutta riippuu myös varmaan paljon siitä millä valmiusasteella ottaa talon.
      Käsittääkseni heillä on vaihtuvia tarjouskampanjoita, joista saat projektipäälliköltä lisätietoa.
      Me tilasimme talvella talopaketin, niin olisko ollut joku talvitarjous, jonka me käytimme saunan parempaan pakettiin.

      Poista

Kommentointi suvaittavaa :)